Mogelijkheden

Mogelijkheden

Een passend afscheid

Een liefdevolle band vraagt om een juiste afronding, een waardevol en passend afscheid en ruimte voor rouw. Het afscheid van elk huisdier is bij ons in goede handen.  

De band tussen mens en huisdier is uniek en ontzettend waardevol. Wij weten dat als geen ander, kennen de diepe emoties die bij het verlies van een huisdier komen kijken en beseffen bovendien dat een passend afscheid voor iedereen iets anders betekent. Iedereen heeft immers andere wensen, andere overtuigingen en een ander huisdier. We behandelen elk dier alsof het ons eigen huisdier is.  

Er zijn bij Dierenuitvaartzorg Nederland meerdere opties om afscheid te nemen van jouw huisdier. Ook lichten we een aantal opties toe die wij niet zozeer aanbieden, maar wel huisdiereigenaren over willen informeren. Klik op één van de onderstaande opties voor meer informatie. Heb je vragen of wil je graag advies? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum, wij staan je graag te woord.