Over ons

Over ons

Het verhaal van Dierenuitvaartzorg Nederland

is een verhaal van pionieren en blijven vernieuwen. Een verhaal van het aansluiten bij diepe menselijke gevoelens, en van krachten bundelen om taboes te doorbreken. Een verhaal van samenwerken om verdriet om te buigen naar blijvende herinneringen.  

Dierenuitvaartzorg Nederland wil de standaard zetten rond het afscheid nemen van huisdieren. Een passend afscheid: daar zetten we ons elke dag voor in. Voor alle mensen, zodat zij na het overlijden van hun geliefde dier verder kunnen met hun leven. Voor alle huisdieren, zodat ook zij verder kunnen leven, in liefdevolle herinneringen. Voor de planeet, zodat zij een plek kan blijven waar mens en dier met elkaar kunnen samenleven en waar er ruimte is voor een passend afscheid. Deze ambities willen en gaan we samen met onze collega’s realiseren. Dat doen we aan de hand van 5 overtuigingen:


1. Kwaliteit, altijd en overal  

We helpen je een waardevol afscheid te geven die recht doet aan de liefde van je huisdier en de emoties die dit verlies met zich meebrengt. Wij ondersteunen en inspireren je bij het organiseren van de uitvaart van jouw huisdier. Je kunt bij ons terecht op verschillende uitvaartcentra binnen Nederland waar wij met veel toewijding en passie de best mogelijke uitvaart voor jouw overleden huisdier verzorgen. 

2. Bewustwording 

We bouwen aan bewustwording rondom afscheid nemen van dieren, zodat de rouwverwerking op een passende manier kan worden ingevuld. Ook werken we aan onze eigen bewustwording rondom de impact van ons werk op onze leefomgeving en werken we aan het beperken van die impact. Hierover zijn we open en transparant, naar elkaar en naar de buitenwereld. 

3. Duurzame vooruitgang 

Als we de standaard willen zetten en relevant willen blijven, dan is vooruitgang noodzakelijk. We willen onszelf continu blijven ontwikkelen door innovatie op het vlak van afscheidsmogelijkheden, technologie en processen. Specifieke focus leggen we op duurzaamheid: het is onze expliciete ambitie om in 2030 volledig emissievrij te zijn. 

4. Lokale focus  

De locaties van Dierenuitvaartzorg Nederland moeten goed bereikbaar en toegankelijk zijn. Ook maken we werk van een stevige verankering van onze locaties in de regio. Dit kan zijn door samenwerking met lokale partijen, maar ook door het zoeken naar lokale oplossingen voor bijvoorbeeld milieudoelstellingen of energiegebruik. Want samen kom je verder.

5. Goed werkgeverschap   

Wij hebben de beste mensen en wij willen voor hen de beste werkgever zijn. Dat doen we met goede voorwaarden en veel ontwikkelingsmogelijkheden. Want daarmee maken we het verschil. Bovenal willen we een werkgever zijn waar men trots op is en langdurig mee verbonden wil zijn. We zijn immers één grote familie, waarin iedereen meetelt. 

Terug naar home