Welkom bij Dierenuitvaartcentrum Amsterdam

Wij zijn een dierenuitvaartcentrum gelegen aan de Kadoelen te Amsterdam. We zijn gevestigd in een bijzondere, groene omgeving en er is ruime parkeergelegenheid. Jouw huisdier maakt een deel uit van het leven en het gezin. Maar er komt een moment dat we afscheid moeten nemen van ons kameraadje. Steeds vaker kiezen mensen ervoor hun geliefde huisdier na overlijden te laten cremeren. Een respectvol afscheid doet recht aan de liefde die we hebben voor ons huisdier. 

Afscheid nemen  

Bij Dierenuitvaartcentrum Amsterdam bieden we de volgende diensten aan: 

 • Premium
 • Collectief
 • Individueel
 • Anoniem
 • Ophalen: Wil je graag dat jouw overleden huisdier thuis opgehaald wordt? Neem hiervoor contact op met de Dierenambulance in Amsterdam (telefoonnummer: 020 - 626 21 21). Zij zorgen voor het vervoer naar ons uitvaartcentrum.

Urnen en gedenken 

Je kunt ervoor kiezen om de asresten duurzaam te bewaren in bijvoorbeeld een urn, as-sieraad of beeltenis. Deze worden in vele kleuren, vormen en materialen gemaakt. 

We tonen je graag onze uitgebreide collectie. Wil je meer informatie en alvast kijken naar het aanbod? Klik hier.

Openingstijden  

Naast onze reguliere openingstijden zijn wij iedere dag -ook in het weekend- telefonisch bereikbaar tot 21.00 uur.

Bezoek aan Dierenuitvaartcentrum Amsterdam kan alleen op afspraak, zo kunnen we aan al onze klanten gepaste aandacht geven. Aan diensten na 18.00 uur, in het weekend en op feestdagen zitten extra kosten verbonden, klik hier voor meer informatie. 


Bekijk onze tarieven 

Onze recensies

Brendolien AV

5

DUC is zeker een aanrader! De dames hebben veel tijd besteed ivm procedures en het begeleiden!! respectvol , liefde vol, geduldig en warm. Vele die geen huisdier hebben zullen nooit begrijpen “het verdriet en verwerken” Wij zagen Kiyoko als onze kind en kleinkind. Hij is echt heel mooi opgebaard en met respect behandeld. (Premium) Bij het ophalen werd hij netje overhandigd en nogmaals sterkte gewenst met het verlies. Ook nog eens een Condoleance kaart ontvangen. Toppers! met liefdevol schrijven dank voor dat, dit geeft kracht wij zullen met een traan en lach terug denken aan ons Kiyoko Aka. Yoko, Coco, Jongetje

Wim van Kerkoerle

5

Een plek waar je eigenlijk niet wenst te komen. Maar wat ben ik daar op een uiterst prettige en emphatische wijze 'geholpen' na het overlijden van mijn hond Teun. Petra, nogmaals dank.

Tamara Schrama

5

Ik ben er zeer tevreden over. BigMac, de kat van mijn overleden broer is helaas op 17,5 jarige leeftijd overleden en heb hem hier laten cremeren. Het as word in een mooie strooikoker gedaan. Ik heb zelf een pootafdruk (2 pootjes) in klei in een hartjesblik (€29,50) genomen (zonder blik €10,00) en een pootafdruk (2 pootjes) in inkt(€12,50). Ik kon hun al, omdat mijn eerste kat hier begraven legt.

Monique

5

Als je lieve kat Suus na 16 jaar overlijdt ben je behoorlijk van slag. Lieve Elize, wat ben ik blij dat ik jou aan de telefoon trof. Met engelengeduld heb je me geadviseerd en alles perfect geregeld 👌 Ook heb ik nog een mooie kaart ontvangen. Dank je wel voor alles 🙏🏻

Gebaseerd op recensies van Google

Openingstijden

 • Maandag
  09:00 ­- 17:30
 • Dinsdag
  09:00 ­- 17:30
 • Woensdag
  09:00 ­- 17:30
 • Donderdag
  09:00 ­- 17:30
 • Vrijdag
  09:00 ­- 17:30
 • Zaterdag
  Gesloten
 • Zondag
  Gesloten