Welkom bij Dierenuitvaartcentrum Amsterdam

Wij zijn een dierenuitvaartcentrum gelegen aan de Kadoelen te Amsterdam. We zijn gevestigd in een bijzondere, groene omgeving en er is ruime parkeergelegenheid. Jouw huisdier maakt een deel uit van het leven en het gezin. Maar er komt een moment dat we afscheid moeten nemen van ons kameraadje. Steeds vaker kiezen mensen ervoor hun geliefde huisdier na overlijden te laten cremeren. Een respectvol afscheid doet recht aan de liefde die we hebben voor ons huisdier. 

Afscheid nemen  

Bij Dierenuitvaartcentrum Amsterdam bieden we de volgende diensten aan: 

 • Premium
 • Collectief
 • Individueel
 • Anoniem
 • Ophalen: Wil je graag dat jouw overleden huisdier thuis opgehaald wordt? Neem hiervoor contact op met de Dierenambulance in Amsterdam (telefoonnummer: 020 - 626 21 21). Zij zorgen voor het vervoer naar ons uitvaartcentrum.

Urnen en gedenken 

Je kunt ervoor kiezen om de asresten duurzaam te bewaren in bijvoorbeeld een urn, as-sieraad of beeltenis. Deze worden in vele kleuren, vormen en materialen gemaakt. 

We tonen je graag onze uitgebreide collectie. Wil je meer informatie en alvast kijken naar het aanbod? Klik hier.

Openingstijden  

Naast onze reguliere openingstijden zijn wij iedere dag -ook in het weekend- telefonisch bereikbaar tot 21.00 uur.

Bezoek aan Dierenuitvaartcentrum Amsterdam kan alleen op afspraak, zo kunnen we aan al onze klanten gepaste aandacht geven. Aan diensten na 18.00 uur, in het weekend en op feestdagen zitten extra kosten verbonden, klik hier voor meer informatie. 


Bekijk onze tarieven 

Onze recensies

Brendolien AV

5

DUC is zeker een aanrader! De dames hebben veel tijd besteed ivm procedures en het begeleiden!! respectvol , liefde vol, geduldig en warm. Vele die geen huisdier hebben zullen nooit begrijpen “het verdriet en verwerken” Wij zagen Kiyoko als onze kind en kleinkind. Hij is echt heel mooi opgebaard en met respect behandeld. (Premium) Bij het ophalen werd hij netje overhandigd en nogmaals sterkte gewenst met het verlies. Ook nog eens een Condoleance kaart ontvangen. Toppers! met liefdevol schrijven dank voor dat, dit geeft kracht wij zullen met een traan en lach terug denken aan ons Kiyoko Aka. Yoko, Coco, Jongetje

Eugène Wüst

5

Onze lieve Max is hier kortgeleden gecremeerd. Wij hadden ons geen betere plek kunnen wensen. Dank jullie wel voor de mooie en respectvolle wijze waarop jullie dat hebben gedaan. Fam. Wüst, Amstelveen

Corrie Daane

5

Vorige week mijn hondje binky in moeten laten slapen, Mijn vriendje was ruim 15 jaar , Wat was dit zwaar en wat een verdriet Gelukkig heel goed opgevangen door de dierenarts, Maar bovenal wat een liefdevol en warm ontvangst bij duc , er word alle tijd voor je genomen om het afscheid van je dier zo goed en liefdevol mogelijk te kunnen doen , Ik ben daar echt met een heel goed gevoel weg gegaan ondanks het verdriet , dit helpt zeker bij het verwerken, duc is zeker een aanrader. Dankjulliewel voor jullie vertrouwen.

Wendy Siebers

5

Op maandag mijn lieve poes Shiva laten cremeren bij dierencrematorium DUC Amsterdam. Wat een liefdevolle mensen werken daar en dan met name Petra. Zij heeft de crematie begeleid en stap voor stap uitgelegd wat er allemaal mogelijk is en hoe het in zijn werk gaat. Petra heeft ondanks de drukte, mij alle tijd gegeven om afscheid te nemen van mijn lieve Shiva. Een dame met passie voor haar werk. Zeer professioneel en warm. Ik raad dierencrematorium DUC Amsterdam zeker aan! Bedankt! Wendy Westzaan

Gebaseerd op recensies van Google

Openingstijden

 • Maandag
  09:00 ­- 17:30
 • Dinsdag
  09:00 ­- 17:30
 • Woensdag
  09:00 ­- 17:30
 • Donderdag
  09:00 ­- 17:30
 • Vrijdag
  09:00 ­- 17:30
 • Zaterdag
  Gesloten
 • Zondag
  Gesloten