Werkzaamheden Oude Roderweg

Momenteel vinden er werkzaamheden aan de Oude Roderweg. Hierdoor is de Oude Roderweg tijdelijk ingericht als eenrichtingsverkeer.

Wij zijn wel gewoon bereikbaar. Als u vanuit de snelweg komt kunt u de omleidingsborden A volgen.

Onze excuses voor het ongemak!!
 
Team Dierencrematorium Parkstad

Welkom bij Dierenuitvaartcentrum Parkstad Heerlen – Paarden  

Een waardig afscheid voor jouw paard. 

Ons dierenuitvaartcentrum is modern en strak opgezet met oog voor privacy. Wij leveren een totale dienstverlening waarbij wij alle praktische zorgen uit handen nemen, inclusief het vervoer vanaf jouw manage, stal of weiland. We richten ons uiteraard op Limburg, maar ook de rest van het land, Duitsland en België.

Jouw wensen staan altijd centraal, zodat je op een waardige en respectvolle wijze afscheid kunt nemen en kunt afsluiten met een goed gevoel. Neem gerust contact met ons op, als je er klaar voor bent, zodat wanneer het zover is, wij je goed van dienst kunnen zijn. Je bent ook welkom om van tevoren eens te komen kijken. Ook speciale wensen kun je met ons bespreken. Wij geven dan aan of deze te realiseren zijn. 

Het is bij ons alleen mogelijk om te cremeren.  

Spoedgevallen  

Naast onze reguliere openingstijden zijn wij iedere dag -ook in het weekend- telefonisch bereikbaar tot 21.00 uur. Of wij jouw paard kunnen ophalen of in ontvangst kunnen nemen tijdens deze spoeddienst is afhankelijk van beschikbaarheid van personeel, wagens en capaciteit in het crematorium zelf.  

Betaling  

De betaling dient verricht te zijn voordat je de as mee naar huis kunt nemen. 

Hoeveelheid as 

De netto hoeveelheid as die vrijkomt na een crematie kan sterk variëren. 
Dit is afhankelijk van het gewicht en de fysieke opbouw van jouw paard, maar ook zijn er technische invloeden. Wij kunnen dan ook geen garanties geven over de netto hoeveelheid as die je terugkrijgt en aanvaarden hier ook geen enkele aansprakelijkheid voor. 

Algemene voorwaarden 

Wij zijn afhankelijk van techniek. Wanneer er iets defect zou gaan, dan zullen we soms een planning moeten wijzigen. We doen dit altijd in overleg en zoeken dan naar een passend alternatief. Wij aanvaarden ook geen aansprakelijkheid voor beschadigingen aan of zoek raken van uw eigendommen zoals dekens, halster, hoefijzers of eigen urnen. 

Vervoer 

Wij hebben de beschikking over een speciale paardenwagen waarmee het mogelijk is om op locatie jouw pony of paard op te halen en te vervoeren. 
Wij zijn in staat om ook in moeilijke situaties jouw paard helemaal gaaf naar ons crematorium te vervoeren. Dit komt door toepassing van een speciale techniek waarmee wij jouw paard om zijn/ haar rug draaien zodat hij/ zij liggend op een transportplaat komt. Daarna fixeren wij jouw paard losjes, en trekken de plaat met een lier onze wagen binnen. 

Onze recensies

Marlies Heerings-Verkissen

5

❤️Onze mooie lieveling Yoshi❤️ 05-06-2009🌟 02-07-2024💫 ❤️Voor altijd in ons Hart❤️ Nadat onze mooie lieveling Yoshi❤️ In 3 maanden tijd steeds zieker werdt, omdat hij een snelwerkende schildklier en tumor had😢🙏🏻 2 juli 2024 moesten wij met héél véél verdriet en pijn in ons hart de moeilijkste keuze maken😢🙏🏻 De dierenarts en zijn team hebben onze mooie lieveling Yoshi ❤️met respect en liefdevol dierwaardig geholpen en verzorgd. En ons met begrip en respect gesteund. Wij zijn ook door het dierencrematorium team met respect en menswaardigheid bejegend en onze mooie lieveling is met respect en dierwaardigheid verzorgd zodat wij een waardig afscheid van onze mooie lieverd konden nemen❤️🙏🏻 Het gemis en verdriet is en blijft zéér moeilijk… Respect voor het dierencrematorium. Ze hebben in deze moeilijke tijd ons met respect en begrip gesteund. Nu is onze mooie lieveling Yoshi ❤️ weer thuis gekomen❤️ Met respect en dank aan het team van het dierencrematorium te Heerlen🌸

Wesley Wesley

5

21-06-2024 hier de overleden kat van mijn zus mogen ophalen. Wat een mooie locatie om een waardig afscheid te mogen nemen van je trouwe huisdier, de Mevrouw die ons hielp stond ons goed te woord, liet ons in alle rust een Urn uitzoeken, het voelde zeer vertrouwd aan om te weten dat de kat haar laatste moment, zo goed behandeld is bij Dierenuitvaartcentrum Parkstad Heerlen. Bedankt!

Jose Vroomen

5

Op 13 maart 2024 moesten we onze lieve Senna laten gaan. Wederom kozen we voor jullie omdat we een hele fijne ervaring met jullie hadden na de crematie van onze lieve Chloë en Broes. Op 14 maart hebben we haar gebracht en op 15 maart werd ze alleen gecremeerd. Ook de afhandeling van de as is heel fijn gegaan. Onze reactie komt nu pas omdat ik het heel lang niet aan kon. Heel erg bedankt hiervoor.

Gebaseerd op recensies van Google

Openingstijden

 • Maandag
  09:00 ­- 17:00
 • Dinsdag
  09:00 ­- 17:00
 • Woensdag
  09:00 ­- 17:00
 • Donderdag
  09:00 ­- 17:00
 • Vrijdag
  09:00 ­- 17:00
 • Zaterdag
  10:00 ­- 15:00
 • Zondag
  Gesloten