Werkzaamheden Oude Roderweg

Momenteel vinden er werkzaamheden aan de Oude Roderweg. Hierdoor is de Oude Roderweg tijdelijk ingericht als eenrichtingsverkeer.

Wij zijn wel gewoon bereikbaar. Als u vanuit de snelweg komt kunt u de omleidingsborden A volgen.

Onze excuses voor het ongemak!!
 
Team Dierencrematorium Parkstad

Welkom bij Dierenuitvaartcentrum Parkstad Heerlen – Paarden  

Een waardig afscheid voor jouw paard. 

Ons dierenuitvaartcentrum is modern en strak opgezet met oog voor privacy. Wij leveren een totale dienstverlening waarbij wij alle praktische zorgen uit handen nemen, inclusief het vervoer vanaf jouw manage, stal of weiland. We richten ons uiteraard op Limburg, maar ook de rest van het land, Duitsland en België.

Jouw wensen staan altijd centraal, zodat je op een waardige en respectvolle wijze afscheid kunt nemen en kunt afsluiten met een goed gevoel. Neem gerust contact met ons op, als je er klaar voor bent, zodat wanneer het zover is, wij je goed van dienst kunnen zijn. Je bent ook welkom om van tevoren eens te komen kijken. Ook speciale wensen kun je met ons bespreken. Wij geven dan aan of deze te realiseren zijn. 

Het is bij ons alleen mogelijk om te cremeren.  

Spoedgevallen  

Naast onze reguliere openingstijden zijn wij iedere dag -ook in het weekend- telefonisch bereikbaar tot 21.00 uur. Of wij jouw paard kunnen ophalen of in ontvangst kunnen nemen tijdens deze spoeddienst is afhankelijk van beschikbaarheid van personeel, wagens en capaciteit in het crematorium zelf.  

Betaling  

De betaling dient verricht te zijn voordat je de as mee naar huis kunt nemen. 

Hoeveelheid as 

De netto hoeveelheid as die vrijkomt na een crematie kan sterk variëren. 
Dit is afhankelijk van het gewicht en de fysieke opbouw van jouw paard, maar ook zijn er technische invloeden. Wij kunnen dan ook geen garanties geven over de netto hoeveelheid as die je terugkrijgt en aanvaarden hier ook geen enkele aansprakelijkheid voor. 

Algemene voorwaarden 

Wij zijn afhankelijk van techniek. Wanneer er iets defect zou gaan, dan zullen we soms een planning moeten wijzigen. We doen dit altijd in overleg en zoeken dan naar een passend alternatief. Wij aanvaarden ook geen aansprakelijkheid voor beschadigingen aan of zoek raken van uw eigendommen zoals dekens, halster, hoefijzers of eigen urnen. 

Vervoer 

Wij hebben de beschikking over een speciale paardenwagen waarmee het mogelijk is om op locatie jouw pony of paard op te halen en te vervoeren. 
Wij zijn in staat om ook in moeilijke situaties jouw paard helemaal gaaf naar ons crematorium te vervoeren. Dit komt door toepassing van een speciale techniek waarmee wij jouw paard om zijn/ haar rug draaien zodat hij/ zij liggend op een transportplaat komt. Daarna fixeren wij jouw paard losjes, en trekken de plaat met een lier onze wagen binnen. 

Onze recensies

Nicole Sinkiewicz

5

Onlangs werd de kat van mijn Kinderen hier naar toe gebracht op aanraden van dierenarts praktijk Op den Dries in Sittard. En ze hadden de opbaring werkelijk geweldig en zeer respectvol gedaan, zelfs met een (kunst)bloemetje erbij Dankjewel voor alle goede zorgen om Simba. Jullie verdienen een dikke 10!!

jolanda stevelmans

5

Helaas onze hond naar jullie toe moeten brengen toen ze thuis is gestorven.Maar jullie hebben ons goed opgevangen en we konden uitgebreid afscheid nemen van ons zo geliefde sunny.Na het weer ophalen van haar ook wederom goed opgevangen en dit alles was voor ons een hele troost.Dank daarvoor.jullie zijn een goed en medeleven bedrijf.Jullie gaan goed om met het verdriet van andere.Jolanda Stevelmans. Sunny geb 05-12-2011 Sterfdatum:16-04-2024

Gebaseerd op recensies van Google

Openingstijden

 • Maandag
  09:00 ­- 17:00
 • Dinsdag
  09:00 ­- 17:00
 • Woensdag
  09:00 ­- 17:00
 • Donderdag
  09:00 ­- 17:00
 • Vrijdag
  09:00 ­- 17:00
 • Zaterdag
  10:00 ­- 15:00
 • Zondag
  Gesloten