Welkom bij Dierenuitvaartcentrum Parkstad Heerlen – Paarden  

Een waardig afscheid voor jouw paard. 

Ons dierenuitvaartcentrum is modern en strak opgezet met oog voor privacy. Wij leveren een totale dienstverlening waarbij wij alle praktische zorgen uit handen nemen, inclusief het vervoer vanaf jouw manage, stal of weiland. We richten ons uiteraard op Limburg, maar ook de rest van het land, Duitsland en België.

Jouw wensen staan altijd centraal, zodat je op een waardige en respectvolle wijze afscheid kunt nemen en kunt afsluiten met een goed gevoel. Neem gerust contact met ons op, als je er klaar voor bent, zodat wanneer het zover is, wij je goed van dienst kunnen zijn. Je bent ook welkom om van tevoren eens te komen kijken. Ook speciale wensen kun je met ons bespreken. Wij geven dan aan of deze te realiseren zijn. 

Het is bij ons alleen mogelijk om te cremeren.  

Spoedgevallen  

Naast onze reguliere openingstijden zijn wij iedere dag -ook in het weekend- telefonisch bereikbaar tot 21.00 uur. Of wij jouw paard kunnen ophalen of in ontvangst kunnen nemen tijdens deze spoeddienst is afhankelijk van beschikbaarheid van personeel, wagens en capaciteit in het crematorium zelf.  

Betaling  

De betaling dient verricht te zijn voordat je de as mee naar huis kunt nemen. 

Hoeveelheid as 

De netto hoeveelheid as die vrijkomt na een crematie kan sterk variëren. 
Dit is afhankelijk van het gewicht en de fysieke opbouw van jouw paard, maar ook zijn er technische invloeden. Wij kunnen dan ook geen garanties geven over de netto hoeveelheid as die je terugkrijgt en aanvaarden hier ook geen enkele aansprakelijkheid voor. 

Algemene voorwaarden 

Wij zijn afhankelijk van techniek. Wanneer er iets defect zou gaan, dan zullen we soms een planning moeten wijzigen. We doen dit altijd in overleg en zoeken dan naar een passend alternatief. Wij aanvaarden ook geen aansprakelijkheid voor beschadigingen aan of zoek raken van uw eigendommen zoals dekens, halster, hoefijzers of eigen urnen. 

Vervoer 

Wij hebben de beschikking over een speciale paardenwagen waarmee het mogelijk is om op locatie jouw pony of paard op te halen en te vervoeren. 
Wij zijn in staat om ook in moeilijke situaties jouw paard helemaal gaaf naar ons crematorium te vervoeren. Dit komt door toepassing van een speciale techniek waarmee wij jouw paard om zijn/ haar rug draaien zodat hij/ zij liggend op een transportplaat komt. Daarna fixeren wij jouw paard losjes, en trekken de plaat met een lier onze wagen binnen. 

Onze recensies

Valerie Delnoye

5

Zo dankbaar voor de geweldige medewerkers van Paardencrematorium Limburg, die met zoveel respect, voor zowel dier als eigenaar, zorgden voor een mooi afscheid van mijn liefste Gimli. In het telefonisch contact en de mails niets dan begrip en medeleven. Het ophalen verliep ook prachtig, speciale dank aan de chauffeur, die dit zo kalm, rustig en respectvol deed. Vandaag hebben we Gimli opgehaald en wederom werden we ontvangen met respect en medeleven. Ik denk dat veel mensen onderschatten wat de invloed van zoiets is op het hele proces, maar bij Paardencrematorium Limburg weten ze dit heel goed. Nogmaals ontzettend bedankt voor de goede zorgen, jullie hebben mijn Gimli een waardig afscheid gegeven ❤

Manon

5

De dag van het overlijden van mijn paard was het bijzonder druk bij de Paarden crematoriums. Toch heeft Paarden crematorium Limburg alles op alles gezet om mijn wens in vervulling te laten gaan om mijn lieve merrie een waardige crematie te geven! Ik ben hier zo dankbaar voor, ik kan dat niet vaak genoeg zeggen of benoemen. Hoe ver hun gaan om goede service te leveren laat mij sprakeloos en verwarmd van medeleven. Nogmaals dank, ik kan iedereen maar dan ook iedereen aanraden dat als je op dit punt komt je echt zou kiezen voor Paardencrematorium Limburg. Mijn eeuwige dank!

Daisy Coppens

5

Vanaf het eerste contact dat ik met mijnheer van praag van paardencrematorium Limburg heb gehad wist ik dat Jane met enorm veel liefde en professionalisme ging vertrekken. Ik zal nooit vergeten dat jouw eerste woorden waren : enige deelneming en veel sterkte voor dit verlies. Ik voelde me onmiddelijk begrepen, geluisterd en gerust gesteld. Om het moment zelf was ik compleet verloren maar dankzij jullie werd ik geholpen en op de juiste weg gewezen om alles correct te doen met antwoord op al mijn vragen. Ik wist dat Jane geen nummer ging zijn maar met respect behandeld ging worden. Paardencrematorium is voor mij een aanrader. Ze zijn om te beginnen lief, vriendelijk en ook gevoelig met het verlies van onze dieren. Ik werd op elk moment op de hoogte gebracht wat er precies met mijn paard gebeurde en daarvoor chapeau ik ben jullie echt dankbaar. Alles verliep ook volgens mijn wensen. voor het urne en assieraad te kiezen hadden ze geduld en waren hulpzaam. Nog hartelijk dank voor alles. Ik weet dat Jane mooi en met tactvol mocht vertrekken dankzij jullie !

jean-marie Schram

5

Het overlijden van onze Shetlander Ollie had een zware impact op ons gezinnetje ... Dankzij jullie professionele houding met oog voor respect naar het overleden dier, jullie zachte aanpak naar onze kinderen, jullie hartelijk ontvangst konden we vandaag in alle rust afscheid nemen van Ollie. Vanaf het eerste contact voelde ik dat ik bij de juiste mensen zat, en dat was steunend. Bedankt voor al wat jullie voor ons gedaan hebben. Het mooist van al vond ik dat er zelfs na ons vertrek nog door jullie werd geïnformeerd of we goed waren thuisgekomen, hoe het met de kinderen was en of alles naar wens was verlopen... Mijn oprechte dank aan gans het team.

Gebaseerd op recensies van Google

Openingstijden

 • Maandag
  09:00 ­- 17:00
 • Dinsdag
  09:00 ­- 17:00
 • Woensdag
  09:00 ­- 17:00
 • Donderdag
  09:00 ­- 17:00
 • Vrijdag
  09:00 ­- 17:00
 • Zaterdag
  10:00 ­- 15:00
 • Zondag
  Gesloten