Dierenuitvaartcentrum IJsselstein

Dierenuitvaartcentrum IJsselstein

Welkom bij Dierenuitvaartcentrum IJsselstein 

Dierenuitvaartcentrum IJsselstein is gelegen in een groene omgeving nabij de Hollandse IJssel. Ons sfeervolle pand en onze toegewijde medewerkers zorgen voor een warm en waardig afscheid van jouw huisdier.  

Afscheid nemen 

Bij Dierenuitvaartcentrum IJsselstein bieden we de volgende diensten aan: 

Je kunt ervoor kiezen om de asresten duurzaam te bewaren in bijvoorbeeld een urn, as-sieraad of beeltenis. Deze worden in vele kleuren, vormen en materialen gemaakt. 

We tonen je graag onze uitgebreide collectie. Wil je meer informatie en alvast kijken naar het aanbod? Klik hier.

Openingstijden  

Dierenuitvaartcentrum IJsselstein is bereikbaar op ma t/m vrij van 09.00 - 17.00 uur. Na 17.00 uur, in het weekend en feestdagen zijn wij niet open of bereikbaarBekijk onze tarieven 

Onze recensies

Ton Mol

5

Donderdag 29 februari 2024 hebben wij onze lieve poes Bonnie naar het uitvaartcentrum gebracht om haar te laten cremeren. Twee weken later konden we haar ophalen. Van de eerste stap over de drempel tot de laatste na afloop zijn we geweldig lief en meevoelend met ons poezenverdriet behandeld. Echt heel professioneel en fijn. We willen de medewerkster die ons begeleid heeft daarvoor hartelijk danken. Mede namens onze Bonnie...

Whitney van Engelen

4

Wij zijn heel tevreden. Medewerkers zowel telefonisch als op locatie heel meelevend, respectvol en liefdevol. Op 4-3-24 heel onverwacht ons hondenkind verloren. Dag erna contact gehad met dierenuitvaartcentrum, netjes te woord gestaan heel respectvol en meelevend. Goede uitleg gehad over alles en ons meisje zou dag erna worden gehaald bij de dierenarts door centrum. We konden op 8-3-24 terecht voor een afscheid en dit was goed verzorgd, heel mooi gedaan en werden meelevend en liefdevol ontvangen. We hebben heel fijn afscheid kunnen nemen en alles was goed geregeld. Op 11-3-24 is me meisje gecremeerd en vandaag kon ik haar al halen. Zo fijn dat ik haar eindelijk thuis kan brengen. Tevens hebben we nu ook mooie klei pootafdrukken en haar plukjes die kon ik gelijk meenemen. Zo snel en zo fijn. Ik ben alleen maar vol lof. Het enige wat is miste doordat we in 2021 ook hier geweest zijn is het 'winkeltje' met herdenkings producten. Dit miste ik maar verder alleen maar tevreden.

Yvon G.

5

Ben 2 maanden geleden uitstekend begeleid door de medewerkers van Dierenuitvaartcentrum IJsselstein toen ik m'n net overleden lieve kat erheen bracht. Kon dezelfde dag komen en kreeg in een keurige kamer, waar de kat respectvol en netjes lag opgebaard, de gelegenheid om afscheid te nemen. Er werden duidelijke afspraken gemaakt over wel/geen urn, het soort crematie en hoe en wanneer dit zou plaatsvinden. Dit werd allemaal schriftelijk bevestigd en na de crematie kreeg ik een mooie rouwkaart met de naam van de kat, de crematiedatum, hoe die in het algemeen was verlopen en men wenste mij veel sterkte. Ook het ophalen van de as enkele weken later verliep naar tevredenheid.

Gebaseerd op recensies van Google

Openingstijden

 • Maandag
  09:00 ­- 17:00
 • Dinsdag
  09:00 ­- 17:00
 • Woensdag
  09:00 ­- 17:00
 • Donderdag
  09:00 ­- 17:00
 • Vrijdag
  09:00 ­- 17:00
 • Zaterdag
  Gesloten
 • Zondag
  Gesloten