Dierenuitvaartcentrum IJsselstein

Dierenuitvaartcentrum IJsselstein

Welkom bij Dierenuitvaartcentrum IJsselstein 

Dierenuitvaartcentrum IJsselstein is gelegen in een groene omgeving nabij de Hollandse IJssel. Ons sfeervolle pand en onze toegewijde medewerkers zorgen voor een warm en waardig afscheid van jouw huisdier.  

Afscheid nemen 

Bij Dierenuitvaartcentrum IJsselstein bieden we de volgende diensten aan: 

Je kunt ervoor kiezen om de asresten duurzaam te bewaren in bijvoorbeeld een urn, as-sieraad of beeltenis. Deze worden in vele kleuren, vormen en materialen gemaakt. 

We tonen je graag onze uitgebreide collectie. Wil je meer informatie en alvast kijken naar het aanbod? Klik hier.

Openingstijden  

Naast onze reguliere openingstijden zijn wij iedere dag -ook in het weekend- telefonisch bereikbaar tot 21.00 uur.

Bezoek aan Dierenuitvaartcentrum IJsselstein kan alleen op afspraak, zo kunnen we aan al onze klanten gepaste aandacht geven. Aan diensten na 18.00 uur, in het weekend en op feestdagen zitten extra kosten verbonden, klik hier voor meer informatie. 


Bekijk onze tarieven 

Onze recensies

Yvon G.

5

Ben 2 maanden geleden uitstekend begeleid door de medewerkers van Dierenuitvaartcentrum IJsselstein toen ik m'n net overleden lieve kat erheen bracht. Kon dezelfde dag komen en kreeg in een keurige kamer, waar de kat respectvol en netjes lag opgebaard, de gelegenheid om afscheid te nemen. Er werden duidelijke afspraken gemaakt over wel/geen urn, het soort crematie en hoe en wanneer dit zou plaatsvinden. Dit werd allemaal schriftelijk bevestigd en na de crematie kreeg ik een mooie rouwkaart met de naam van de kat, de crematiedatum, hoe die in het algemeen was verlopen en men wenste mij veel sterkte. Ook het ophalen van de as enkele weken later verliep naar tevredenheid.

marion corbijn

5

We werden netjes ontvangen. En alles was rustig Ik kon helaas op afgesproken tijd pip niet ophalen! Ze belde me gelijk terug om snel een nieuwe afspraak later op de dag te maken. Waardoor mijn partner pip kon ophalen! Alles zag er verzorgd uit!

Gebaseerd op recensies van Google

Openingstijden

 • Maandag
  09:00 ­- 17:00
 • Dinsdag
  09:00 ­- 17:00
 • Woensdag
  09:00 ­- 17:00
 • Donderdag
  09:00 ­- 17:00
 • Vrijdag
  09:00 ­- 17:00
 • Zaterdag
  Gesloten
 • Zondag
  Gesloten