Dierenuitvaartcentrum IJsselstein

Dierenuitvaartcentrum IJsselstein

Welkom bij Dierenuitvaartcentrum IJsselstein 

Dierenuitvaartcentrum IJsselstein is gelegen in een groene omgeving nabij de Hollandse IJssel. Ons sfeervolle pand en onze toegewijde medewerkers zorgen voor een warm en waardig afscheid van jouw huisdier.  

Afscheid nemen 

Bij Dierenuitvaartcentrum IJsselstein bieden we de volgende diensten aan: 

Je kunt ervoor kiezen om de asresten duurzaam te bewaren in bijvoorbeeld een urn, as-sieraad of beeltenis. Deze worden in vele kleuren, vormen en materialen gemaakt. 

We tonen je graag onze uitgebreide collectie. Wil je meer informatie en alvast kijken naar het aanbod? Klik hier.

Openingstijden  

Dierenuitvaartcentrum IJsselstein is bereikbaar op ma t/m vrij van 09.00 - 17.00 uur. Na 17.00 uur, in het weekend en feestdagen zijn wij niet open of bereikbaarBekijk onze tarieven 

Onze recensies

Nelleke Ariaans

5

Na een uitgebreide zoektocht voor de beste plek om afscheid te nemen van mijn lieve Lady, ben ik in IJsselstein uitgekomen. Wilde graag een mooie plek om afscheid te nemen (veel zitten op een industrieterrein). Erg blij met mijn keuze. Lieve mensen met een luisterend oor, duidelijke uitleg, alle tijd gekregen om afscheid te nemen. Na 3 dagen sms dat crematie was gestart en binnen een week kon ik haar al ophalen. Factuur zat daarbij en mocht ik thuis voldoen. Urn ‘hond met bot’ is prachtig. Prijs van de urn was wel opeens €30 duurder dan ik in de webshop had gezien voor de crematie, maar ach… Had het anders ook gedaan. Hartelijk dank voor het mooie en waardige afscheid van mijn lieve Lady

R Simon

5

Op 29-3-‘24 ons hondenkind gebracht, bij ontvangst voelde het meteen heel warm en vertrouwd. De dame die ons hielp was zo vriendelijk en lief waardoor het afscheid heel fijn voelde. Tevens hielp een andere dame ons “met zoveel respect naar ons mannetje” om nog een pootafdruk te maken voor een tatoeage welke super mooi gelukt is. Ben heel blij dat we voor IJsselstein hebben gekozen en zullen in de toekomst “wat hopelijk nog even duurt” met ons andere mannetje ook weer voor hier kiezen. Nogmaals gaat mijn dank uit naar de medewerkers aldaar.

Whitney van Engelen

4

Wij zijn heel tevreden. Medewerkers zowel telefonisch als op locatie heel meelevend, respectvol en liefdevol. Op 4-3-24 heel onverwacht ons hondenkind verloren. Dag erna contact gehad met dierenuitvaartcentrum, netjes te woord gestaan heel respectvol en meelevend. Goede uitleg gehad over alles en ons meisje zou dag erna worden gehaald bij de dierenarts door centrum. We konden op 8-3-24 terecht voor een afscheid en dit was goed verzorgd, heel mooi gedaan en werden meelevend en liefdevol ontvangen. We hebben heel fijn afscheid kunnen nemen en alles was goed geregeld. Op 11-3-24 is me meisje gecremeerd en vandaag kon ik haar al halen. Zo fijn dat ik haar eindelijk thuis kan brengen. Tevens hebben we nu ook mooie klei pootafdrukken en haar plukjes die kon ik gelijk meenemen. Zo snel en zo fijn. Ik ben alleen maar vol lof. Het enige wat is miste doordat we in 2021 ook hier geweest zijn is het 'winkeltje' met herdenkings producten. Dit miste ik maar verder alleen maar tevreden.

Gebaseerd op recensies van Google

Openingstijden

 • Maandag
  09:00 ­- 17:00
 • Dinsdag
  09:00 ­- 17:00
 • Woensdag
  09:00 ­- 17:00
 • Donderdag
  09:00 ­- 17:00
 • Vrijdag
  09:00 ­- 17:00
 • Zaterdag
  Gesloten
 • Zondag
  Gesloten