Welkom bij Dierenuitvaartcentrum Maas en Beek

Wij zijn een klein dierencrematorium, centraal gelegen in het Maasdal en in het stroomgebied van de Geleenbeek. De sfeer wordt gekarakteriseerd door rust en intimiteit. Ons dierenuitvaartcentrum biedt verschillende opties om een crematie te kiezen die bij jouw huisdier past.   

Afscheid nemen  

Bij Dierenuitvaartcentrum Maas en Beek bieden we de volgende diensten aan: 

Urnen en gedenken 

Je kunt ervoor kiezen om de asresten duurzaam te bewaren in bijvoorbeeld een urn, as-sieraad of beeltenis. Deze worden in vele kleuren, vormen en materialen gemaakt. 

We tonen je graag onze uitgebreide collectie. Wil je meer informatie en alvast kijken naar het aanbod? Klik hier.

Openingstijden  

Naast onze reguliere openingstijden zijn wij iedere dag -ook in het weekend- telefonisch bereikbaar tot 21.00 uur.

Een bezoek aan Dierenuitvaartcentrum Maas en Beek kan alleen op afspraak, zo kunnen we aan al onze klanten gepaste aandacht geven. Aan diensten na 18.00 uur, in het weekend en op feestdagen zitten extra kosten verbonden, klik hier voor meer informatie. 


Bekijk onze tarieven 

Onze recensies

john heuts

5

Ons Rafje is op 8 december overleden, zo bizar smorgens is Rafje nog naar de kapper geweest en savonds om 20.00 uur overleden, hij is op 3 maanden na 13 jaar geworden. Een maand voor zijn overlijden is hij nog volledig onderzocht bij de dierenarts waar ze niks bijzonders konden vinden, het enige wat ons opviel was dat hij langzamer ging lopen en weinig eetlust had, op 8 December savonds hoorde we hem plots heel luid gillen wij meteen kijken wat er aan de hand was, hij was omgevallen en lag op zijn zij, dus meteen naar de dierenarts, daar bleek dat hij nog maar een hele lagen bloeddruk had, daarna foto s maken, die waren ook niet goed bleek dat onze lieverd een heel groot gezwel had in zijn buikje waar niets meer aan te doen was ,met veel verdriet hebben we onze lieverd laten inslapen. Daarna gebeld en een afspraak gemaakt met Dierencrematorium Maas en Beek, heel veel lof voor de medewerkers daar, ze hebben ons op een geweldige manier bij gestaan, en ons Rafje ook heel mooi opgebaard, wij kunnen iedereen Dierencrematorium Maas en Beek aanraden en nogmaals super bedankt voor alle goede nazorg voor onze kleine lieve Rafje.

Tom So

5

Helaas is zaterdag onze kater overleden. Onze dierenarts had ons dierencrematorium maas en beek geadviseerd en dit was een goed advies! Wij zijn vriendelijke en hartelijk geholpen met al onze wensen! We hebben een mooi urn en ketting met het as van onze kater erin. Het ontvangst bij het halen van de urn was erg prettig en er werd de tijd voor genomen! Nogmaals bedankt voor jullie goede zorgen! Tom so & Gwenny Janssen

Bert Senden

5

18-3-2020 geweest in verband met het overlijden van onze grote vriend Tavros, begeleiding en uitleg waren gewoonweg super goed, je kreeg de tijd om afscheid te nemen, Tavros was mooi opgebaard, we hebben hem samen met medewerker kunnen brengen naar de oven, ook hier weer tijd gekregen tot dat het moment dat wij zelf aangaven om hem in de oven te plaatsen. dank jullie wel voor de goede begeleiding en crematie.

Helen Derks

5

Je wordt er heel fijn geholpen, laten je nog fijn met rust zodat je nog afscheid van je dier kunt nemen en regelen alles geweldig. Ik ben blij dat ik mijn Henk bij hun heb laten cremeren. Ze houden echt rekening met je verdriet.

Gebaseerd op recensies van Google

Openingstijden

 • Maandag
  09:00 ­- 17:00
 • Dinsdag
  10:00 ­- 17:00
 • Woensdag
  09:00 ­- 17:00
 • Donderdag
  09:00 ­- 14:00
 • Vrijdag
  09:00 ­- 17:00
 • Zaterdag
  Gesloten
 • Zondag
  Gesloten