Welkom bij Dierenuitvaartcentrum Naarden

Wij zijn gevestigd aan de Kobaltstraat 2 in Naarden. Ons dierenuitvaartcentrum biedt verschillende opties om een crematie te kiezen die bij jouw huisdier past. 

Afscheid nemen  

Bij Dierenuitvaartcentrum Naarden bieden we de volgende diensten aan: 

Urnen en gedenken 

Je kunt ervoor kiezen om de asresten duurzaam te bewaren in bijvoorbeeld een urn, as-sieraad of beeltenis. Deze worden in vele kleuren, vormen en materialen gemaakt. 

We tonen je graag onze uitgebreide collectie. Wil je meer informatie en alvast kijken naar het aanbod? Klik hier.

Openingstijden  

Naast onze reguliere openingstijden zijn wij iedere dag -ook in het weekend- telefonisch bereikbaar tot 21.00 uur.

Bezoek aan Dierenuitvaartcentrum Naarden kan alleen op afspraak, zo kunnen we aan al onze klanten gepaste aandacht geven. Aan diensten na 18.00 uur, in het weekend en op feestdagen zitten extra kosten verbonden, klik hier voor meer informatie. 


Bekijk onze tarieven 

Onze recensies

Richard Bolk

5

3 dieren verliezen in korte tijd was heftig. ,Bimas was mijn grote vriend die helaas wegviel , Het geeft troost te weten dat de uitvaart individueel geregeld werd en ik ben heel blij met de pootafdrukken , zowel de 3d als inkt . Dank voor uw goede zorgen en liefdevolle woorden en tijd aan telefoon en per mail .groet. en Dank Richard

marc grootkop

5

Vorige week woensdag is ons hondje Seb op 13 jarige leeftijd overleden. We werden erg netjes geholpen, uitgelegd wat er ging gebeuren, ook onze wensen konden we kwijt. Vandaag Seb opgehaald en weer met veel respect te woord gestaan door Arie. Bedankt voor alle goede zorgen!

judith van den berg

5

Niks dan lof over de wijze waarop alles gegaan is! Vorige week woensdag ons hondje gebracht, er werd ruim de tijd voor ons genomen om alles door te nemen & onze wensen kenbaar te maken. Vrijdag werden we al gebeld dat de crematie geweest was & gelijk een afspraak gemaakt om hem op te halen. Vandaag (dinsdag) konden we ons kleintje ophalen. Bij ontvangst werden we bij naam genoemd & de naam van ons op te halen hondenkind. Daar konden we zijn vorig jaar overleden broertje nog bij hem in de urn erbij laten doen. Niks is teveel! Wat n lieve mensen! Dank je wel Arie & collega’s voor de goede zorgen!

evita Koelewijn

5

Voor 3 weken terug is onze Hond overleden.. wat werden wij met liefdevolle armen ontvangen! Ontzettend netjes geholpen, ze hadden haar netjes opgebaard en gaven ons ruim de tijd om afscheid te nemen. Daarna een gesprek over hoe het allemaal werkt ( het was onze 1e hond dus alles was nieuw voor ons) ze legde alles netjes uit hoe het allemaal werkt ook in het crematorium zelf en dat ook die medewerkers met veel liefde voor dieren daar werken, dat stelde mij ontzettend gerust. Het idee dat ook daar nog liefdevol met haar om zou worden gegaan, ja dat had het nare beeld in mijn hoofd wel veranderd. Daarna nogmaals de tijd om dan echt afscheid te nemen... paar dagen later konden wij haar as ophalen, ook hier weer enorm respectvol. Paar dagen later lag er ook een kaartje door de brievenbus. Al met al, wat een ontzettend mooie, respectvol en vooral liefdevolle uitvaartcentrum. Onwijs bedankt, jullie zorg heeft het iets dragelijker gemaakt door te weten dat zij in goeden handen was. Bedankt Wilma en collega's

Gebaseerd op recensies van Google

Openingstijden

 • Maandag
  09:00 ­- 17:30
 • Dinsdag
  09:00 ­- 17:30
 • Woensdag
  09:00 ­- 17:30
 • Donderdag
  09:00 ­- 17:30
 • Vrijdag
  09:00 ­- 17:30
 • Zaterdag
  Gesloten
 • Zondag
  Gesloten