Welkom bij Dierenuitvaartcentrum Naarden

Wij zijn gevestigd aan de Kobaltstraat 2 in Naarden. Ons dierenuitvaartcentrum biedt verschillende opties om een crematie te kiezen die bij jouw huisdier past. 

Afscheid nemen  

Bij Dierenuitvaartcentrum Naarden bieden we de volgende diensten aan: 

Urnen en gedenken 

Je kunt ervoor kiezen om de asresten duurzaam te bewaren in bijvoorbeeld een urn, as-sieraad of beeltenis. Deze worden in vele kleuren, vormen en materialen gemaakt. 

We tonen je graag onze uitgebreide collectie. Wil je meer informatie en alvast kijken naar het aanbod? Klik hier.

Openingstijden  

Naast onze reguliere openingstijden zijn wij iedere dag -ook in het weekend- telefonisch bereikbaar tot 21.00 uur.

Bezoek aan Dierenuitvaartcentrum Naarden kan alleen op afspraak, zo kunnen we aan al onze klanten gepaste aandacht geven. Aan diensten na 18.00 uur, in het weekend en op feestdagen zitten extra kosten verbonden, klik hier voor meer informatie. 


Bekijk onze tarieven 

Onze recensies

Richard Bolk

5

3 dieren verliezen in korte tijd was heftig. ,Bimas was mijn grote vriend die helaas wegviel , Het geeft troost te weten dat de uitvaart individueel geregeld werd en ik ben heel blij met de pootafdrukken , zowel de 3d als inkt . Dank voor uw goede zorgen en liefdevolle woorden en tijd aan telefoon en per mail .groet. en Dank Richard

judith van den berg

5

Niks dan lof over de wijze waarop alles gegaan is! Vorige week woensdag ons hondje gebracht, er werd ruim de tijd voor ons genomen om alles door te nemen & onze wensen kenbaar te maken. Vrijdag werden we al gebeld dat de crematie geweest was & gelijk een afspraak gemaakt om hem op te halen. Vandaag (dinsdag) konden we ons kleintje ophalen. Bij ontvangst werden we bij naam genoemd & de naam van ons op te halen hondenkind. Daar konden we zijn vorig jaar overleden broertje nog bij hem in de urn erbij laten doen. Niks is teveel! Wat n lieve mensen! Dank je wel Arie & collega’s voor de goede zorgen!

Petra Hissink

5

Onlangs hebben wij onze poes Athene onverwacht moeten laten inslapen. Met alle respect is ze opgehaald en gecremeerd. Er was goed contact en we kregen een allerliefst kaartje ter herinnering. Dikke chapeau voor dit bedrijf!

marc grootkop

5

Vorige week woensdag is ons hondje Seb op 13 jarige leeftijd overleden. We werden erg netjes geholpen, uitgelegd wat er ging gebeuren, ook onze wensen konden we kwijt. Vandaag Seb opgehaald en weer met veel respect te woord gestaan door Arie. Bedankt voor alle goede zorgen!

Gebaseerd op recensies van Google

Openingstijden

 • Maandag
  09:00 ­- 17:30
 • Dinsdag
  09:00 ­- 17:30
 • Woensdag
  09:00 ­- 17:30
 • Donderdag
  09:00 ­- 17:30
 • Vrijdag
  09:00 ­- 17:30
 • Zaterdag
  Gesloten
 • Zondag
  Gesloten