Welkom bij Dierenuitvaartcentrum Nootdorp

Nootdorp is een van de modernste dierenuitvaartcentra van Dierenuitvaartzorg Nederland. Het uitvaartcentrum opende in 2014 haar deuren (voormalig SHCN), na het pionierswerk van de familie Van der Arend vanaf 1979 in Stompwijk en was het eerste dierenuitvaartcentrum in de Benelux. Bij Nootdorp gaan we verder dan woorden - we gebruiken multimedia tijdens uitvaarten en bieden zelfs de mogelijkheid om een gedenksteen met een persoonlijke boodschap bij de vijver te plaatsen.

Afscheid nemen  

Bij Dierenuitvaartcentrum Nootdorp bieden we de volgende diensten aan: 

Urnen en gedenken 

Je kunt ervoor kiezen om de asresten duurzaam te bewaren in bijvoorbeeld een urn, as-sieraad of beeltenis. Deze worden in vele kleuren, vormen en materialen gemaakt. 

We tonen je graag onze uitgebreide collectie. Wil je meer informatie en alvast kijken naar het aanbod? Klik hier.

Openingstijden  

Naast onze reguliere openingstijden zijn wij van maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur.

Bezoek aan Dierenuitvaartcentrum Nootdorp kan alleen op afspraak, zo kunnen we aan al onze klanten gepaste aandacht geven. Aan diensten na 18.00 uur, in het weekend en op feestdagen zitten extra kosten verbonden, klik hier voor meer informatie. 


Bekijk onze tarieven 

Onze recensies

Willy de Hilster

5

We hebben hier vandaag onze lieve flatcoat Fleur laten cremeren. Dat is best een heftige ervaring, maar we zijn goed opgevangen toen we vandaag arriveerden voor de crematie. Alles was tiptop verzorgd. Dat geeft je toch rust! Je kon merken dat de vrouw die ons begeleide, dit met haar hart deed. We zijn hier erg dankbaar voor.

R.W. Kerstbrood

5

We waren opzoek naar de ingang toen we aankwamen toen een dame ons aansprak ' komt u maar hier binnen hoor' en ze begeleide ons naar een kantoortje waar ze vroeg wat we wilde drinken? Nou ik vroeg om koffie en mijn vriendin om een watertje. We kwamen direct ter zaken dat we kwamen om ons 'kind Billy' die we nog graag nog een keer wilde zien na zijn overlijden. De dame ging even weg om onze koffie en water op te halen en tevens onze 'kleine Billy' klaar te zetten voor het afscheid. Na de koffie en het water werden we naar de kamer gebracht waar het afscheid van Billy was. Hij lag daar prachtig opgebaard en het was of hij lag te slapen zo vredig lag hij daar op een dekentje. We hebben hem geaaid en afscheid genomen van Billy. Tja na al die jaren dat we voor hem gezorgd hebben is hij toch een deel geworden van je leven. Na het afscheid werden we weer opgevangen door die zelfde dame, die ons heel professioneel begeleide naar de ruimte waar de urnen stonden en waar we nog wat te drinken kregen. Ook lagen daar diverse stenen waar we wat op konden schrijven. Ter nagedachtenis van 'onze dieren' daarna snel even nog naar het toilet en daarna weer richting huis. Dank voor het personeel van de Dierenuitvaart voor de vakkundige zorg om ons kind nog te kunnen zien. Met vriendelijke groet van Ron en Marieke

Monique Kerkmans

5

Gisteren onze lieve poes Mara zelf meegenomen en voor haar laatste reis gebracht. De ontvangst en de medewerkers waren zeer lief. De hele plechtigheid en de betrokkenheid van de medewerkster waren meelevend en met alle liefde. Wij hebben ondanks dat wij niet uit de buurt kwamen alleen maar lof. Het verdriet blijft maar het geeft troost dat er zo respectvol en liefdevol met haar is omgegaan. Ze is nu weer thuis in een prachtige urn. Nogmaals dank voor alles 💖. Liefs van ons ❤️

Kim

4

Met SHCN dierenuitvaart hebben we een prettige ervaring gehad. Voor zover het afscheid nemen van een dier prettig kan zijn uiteraard. We hebben afscheid moeten nemen van onze bijna 14 jarige hond. De hond is thuis opgehaald door Jeroen van SHCN. Hij heeft dit ontzettend respectvol en rustig gedaan, de auto zo dicht mogelijk bij huis gezet zodat we niet met de brancard langs alle buren hoefden. Ook legde hij ontzettend rustig uit wat er zou gaan gebeuren, wat we konden verwachten etc. Heel dankbaar hiervoor. Twee dagen later mochten we nog afscheid komen nemen in het uitvaartcentrum in Nootdorp. Hier duurde het even voor er iemand kwam, het was allemaal erg druk. Voor dit afscheid nemen stond ongeveer 30 minuten. Omdat ook nog alle wensen gecheckt worden, is het afscheid bij de hond zelf geen 30 minuten, iets om rekening mee te houden! We hebben fijn afscheid kunnen nemen en onze hond was mooi neergelegd. Je kon zien dat hier zorg aan was besteed. Toen het tijd was om te gaan, was het wel even lastig. De mevrouw van het uitvaartcentrum kwam ons vertellen dat het druk was en dat de volgende er aankwamen. Super logisch, maar toch lastig. We mochten in de welkomsthal nog wel een steentje maken en de naam van onze hond hierop schrijven. Dit was erg prettig om te doen. Het is een mooi en tegelijkertijd verdrietig gezicht, alle steentjes. Op dinsdag vond de crematie plaats. Hiervoor ontvingen we de herinneringsfoto. Mooi gedaan. 💜 Op donderdag konden we de as en de pootafdrukjes ophalen. De as zat in een mooie bus. We hebben de pootafdrukjes in witte klei gemaakt. Kennelijk had onze hond nog wat vieze pootjes, want er zit wat vuil op het witte afdrukje. Ze zijn wel erg mooi geworden. Mocht je nu absoluut geen vuil willen, dan zou ik aanraden een donkerdere kleur afdrukje te kiezen. Of zelf alle pootjes extreem goed schoon te maken. :) We zijn erg tevreden over de service, vriendelijkheid en behulpzaamheid van SHCN. Mensen met hart voor dieren en mensen, die proberen iedereen zo goed mogelijk te ondersteunen.

Gebaseerd op recensies van Google

Openingstijden

 • Maandag
  09:00 ­- 17:00
 • Dinsdag
  09:00 ­- 17:00
 • Woensdag
  09:00 ­- 17:00
 • Donderdag
  09:00 ­- 17:00
 • Vrijdag
  09:00 ­- 17:00
 • Zaterdag
  09:00 ­- 17:00
 • Zondag
  Gesloten