Welkom bij Dierenuitvaartcentrum Nootdorp

Nootdorp is een van de modernste dierenuitvaartcentra van Dierenuitvaartzorg Nederland. Het uitvaartcentrum opende in 2014 haar deuren (voormalig SHCN), na het pionierswerk van de familie Van der Arend vanaf 1979 in Stompwijk en was het eerste dierenuitvaartcentrum in de Benelux. Bij Nootdorp gaan we verder dan woorden - we gebruiken multimedia tijdens uitvaarten en bieden zelfs de mogelijkheid om een gedenksteen met een persoonlijke boodschap bij de vijver te plaatsen.

Afscheid nemen  

Bij Dierenuitvaartcentrum Nootdorp bieden we de volgende diensten aan: 

Urnen en gedenken 

Je kunt ervoor kiezen om de asresten duurzaam te bewaren in bijvoorbeeld een urn, as-sieraad of beeltenis. Deze worden in vele kleuren, vormen en materialen gemaakt. 

We tonen je graag onze uitgebreide collectie. Wil je meer informatie en alvast kijken naar het aanbod? Klik hier.

Openingstijden  

Naast onze reguliere openingstijden zijn wij van maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur.

Bezoek aan Dierenuitvaartcentrum Nootdorp kan alleen op afspraak, zo kunnen we aan al onze klanten gepaste aandacht geven. Aan diensten na 18.00 uur, in het weekend en op feestdagen zitten extra kosten verbonden, klik hier voor meer informatie. 


Bekijk onze tarieven 

Onze recensies

Nicky Priem

5

Gesprek telefonisch om mogelijkheden te bespreken was erg prettig rond crematie van mijn Amerikaanse Bulldog Turbo. Er mag een compliment gegeven worden voor het empatisch vermogen van de dames, zowel telefonische, persoonlijk als tijdens crematie. De jonge vrouw die Turbo kwam halen; wat een respectvolle lieve vrouw. Zo geduldig, lief voor Turbo, een aai over zijn hoofd gevende hem toegedekt en met zijn eigen matras op de brancard. Rustig de tijd genomen om ons afscheid te laten nemen en alle wensen te bespreken. Ze had geen bezwaar dat alles gefilmd werd. Ze reed met Turbo weg met alarmlichten aan, heel rustig rijdend. Crematie zelfde ontvangst. Respectvol, de tijd nemend, alle wensen nog eens doornemen en of er iets nog aangepast moest worden. Rustig de tijd voor afscheid, erna wat te drinken en napraten was geen probleem. Smiddags Turbo in de uitgekozen urn opgehaald. Kon ook gebracht worden. Niets was teveel. Dank aan jullie hoe Turbo erbij lag. Alsof hij sliep, met zijn eigen deken en de bloemen. Extra roos kon worden toegevoegd. De prachtige verzorgde locatie hielp in alles mee en een steen bij de binnen vijver was de afsluiter. Ook namens mijn kinderen en schoonzoon. Dank jullie wel voor dit mooie afscheid van ons maatje, ons vriendje Turbo. 03-05-2010 /23-05-2024 CD . Dag lieve Turbo. Je bent 14 jaar en 3 weken mijn allerbeste maatje geweest en op deze wijze afscheid nemen heb je verdiend. 💞💙🥹🌟

Bram Bonnet

4

Vandaag om 9.18 is Amy gecremeerd. Het tijdstip weet ik van een medewerker, het sms bericht is niet doorgekomen. Nu denk ik toch wel aan haar de hele dag, branden kaarsjes voor haar, die lieve kleine schat. Het is zwaar, in vier jaar tijd, vier hondjes te moeten verliezen. Met veel toewijding en respect zijn de crematies uitgevoerd door door DUC Nootdorp. Net zoals bij mijn andere hondjes, kreeg ik alle tijd en ruimte om afscheid te nemen. Vrijdagmiddag ga ik haar urn ophalen. Ondanks al het verdriet, ben ik blij met de verzorging van dit crematorium.

Willy de Hilster

5

We hebben hier vandaag onze lieve flatcoat Fleur laten cremeren. Dat is best een heftige ervaring, maar we zijn goed opgevangen toen we vandaag arriveerden voor de crematie. Alles was tiptop verzorgd. Dat geeft je toch rust! Je kon merken dat de vrouw die ons begeleide, dit met haar hart deed. We zijn hier erg dankbaar voor.

Inca Batenburg

5

Net afscheid genomen van onze hond luna Alles was zo netjes mooi en respectvol geregeld Van het halen van luna bij ons thuis door een gewelfig lieve man Tot het afscheid in het crematorium door een onwijs lieve meedenkende en meelevende vrouw Ook bij het uitzoeken van de urn en het bespreken van onze wensen RIP meisje

Gebaseerd op recensies van Google

Openingstijden

 • Maandag
  09:00 ­- 17:00
 • Dinsdag
  09:00 ­- 17:00
 • Woensdag
  09:00 ­- 17:00
 • Donderdag
  09:00 ­- 17:00
 • Vrijdag
  09:00 ­- 17:00
 • Zaterdag
  09:00 ­- 17:00
 • Zondag
  Gesloten