Welkom bij Dierenuitvaartcentrum Oost Nederland

Het dierenuitvaartcentrum is gevestigd aan Zweedsestraat 19-D in Deventer. Deze vestiging is opgezet in 2007 en is in 2021 overgenomen door Majesta. Inmiddels al een paar jaar onderdeel van Dierenuitvaartzorg Nederland. Ons dierenuitvaartcentrum biedt verschillende opties om een crematie te kiezen die bij jouw huisdier past. 

Afscheid nemen  


De crematie van huisdieren vinden momenteel niet plaats op onze locatie, maar op locatie Flevoland.

Bij Dierenuitvaartcentrum Oost Nederland bieden we de volgende diensten aan: 

Urnen en gedenken 

Je kunt ervoor kiezen om de asresten duurzaam te bewaren in bijvoorbeeld een urn, as-sieraad of beeltenis. Deze worden in vele kleuren, vormen en materialen gemaakt. 

We tonen je graag onze uitgebreide collectie. Wil je meer informatie en alvast kijken naar het aanbod? Klik hier.

Openingstijden  

Bezoek aan Dierenuitvaartcentrum Oost Nederland kan alleen op afspraak, zo kunnen we aan al onze klanten gepaste aandacht geven. Aan diensten na 18.00 uur, in het weekend en op feestdagen zitten extra kosten verbonden, klik hier voor meer informatie. 


Bekijk onze tarieven 

Onze recensies

Richard Lilipaly

5

We wilden onze lieve hond IggyPop laten cremeren. Achteraf was de keuze voor Huisdieren Crematorium Oost Nederland de beste die wij gemaakt hebben. Bij de ontvangst tot het afscheid werden wij en Iggypop respectvol en met veel liefde door Natalie begeleid. Zij legde duidelijk van a tot z wat ons te wachten staat en welke mogelijkheden er zijn. Uiteindelijk kozen wij voor de premium behandeling. Onze lieve IggyPop lag er mooi opgebaard bij. Bij de crematie mochten wij bij de voorbereiding en de afhandeling Natalie bijstaan. Ik heb nog een medaillon in de vorm van een hartje met daarin de as van Iggy erbij genomen. Wij hebben aan Natalie reeds persoonlijk onze dank en waardering uitgesproken en willen langs deze weg nogmaals benadrukken, dat wij met Huisdieren Crematorium Oost Nederland de juiste keuze hebben gemaakt.

Danielle Kersten

5

Afgelopen zaterdag onverwachts onze lieve Snow verloren. Wat werden wij met liefde en aandacht opgevangen, ook onze Snow kreeg direct liefdevolle aandacht. Al onze wensen waren bespreekbaar! Vanmiddag konden wij hem weer ophalen, wederom liefdevol geregeld. Dankbaar voor jullie goede zorgen!

Saskia Heppenhuis

4

Woensdag mijn maatje moeten laten gaan. Ik werd goed opgevangen en kon al mijn wensen aangeven en huilen. Toen ik Nike weer konden ophalen,werd dat weer liefdevol gedaan. Ik had het moeijlijk omdat ik zijn mandje niet meer terug wou maar het ook moeijlijk vond dat ze hem dan zouden doneren aan dierenvoedselbank. Maar Natalie die heeft uitgebreid met me erover gepraat en de voors en tegens besproken. En zo kon ik een goed door dachte beslissing nemen. Ze kwam zelfs nog achter mij aan toen ik naar de auto liep,om mij nog een hart onder de riem te steken. Heel fijn en warme mensen.

Alex Andra

5

Het personeel gaat heel respectvol om met het verdriet en de dieren of je nu met een hond, een kat of een parkiet komt. Ze weten altijd de naam van je schatje. Je hebt een eigen ruimte om met alle rust afscheid te kunnen nemen van je lieverd. Hier worden je alle mogelijkheden uitgelegd, welke je tevens op de website ook kunt nalezen. Voor elke prijsklasse is er iets te vinden. Ook kun je een plukje haar, een pootafdruk of een as-sieraad kopen. Ze houden zoveel mogelijk rekening met je individuele wensen.

Gebaseerd op recensies van Google

Openingstijden

 • Maandag
  Gesloten
 • Dinsdag
  Gesloten
 • Woensdag
  Gesloten
 • Donderdag
  Gesloten
 • Vrijdag
  Gesloten
 • Zaterdag
  Gesloten
 • Zondag
  Gesloten