Welkom bij Dierenuitvaartcentrum Roosendaal

Dierenuitvaartcentrum Roosendaal bestaat al ruim 33 jaar en is sinds 2006 overgenomen door Majesta. Inmiddels zijn wij onderdeel van Dierenuitvaartzorg Nederland en staan wij bij onze klanten bekend om onze fijne ‘huiskamer’-uitstraling.  

Afscheid nemen  

Bij Dierenuitvaartcentrum Roosendaal bieden we de volgende diensten aan: 

Urnen en gedenken 

Je kunt ervoor kiezen om de asresten duurzaam te bewaren in bijvoorbeeld een urn, as-sieraad of beeltenis. Deze worden in vele kleuren, vormen en materialen gemaakt. 

We tonen je graag onze uitgebreide collectie. Wil je meer informatie en alvast kijken naar het aanbod? Klik hier.

Openingstijden  

Naast onze reguliere openingstijden zij wij op zaterdag van 09.00 uur tot 14.30 uur telefonisch bereikbaar.

Bezoek aan Dierenuitvaartcentrum Roosendaal kan alleen op afspraak, zo kunnen we aan al onze klanten gepaste aandacht geven. Aan diensten na 18.00 uur, in het weekend en op feestdagen zitten extra kosten verbonden, klik hier voor meer informatie. 


Bekijk onze tarieven 

Onze recensies

Letitia Belde

5

Onverwachts moesten we afscheid nemen van ons hondje van 13,5 jaar. We waren er kapot van. Bij de dierenarts kregen we de tijd om afscheid te nemen maar dat voelde niet als genoeg aan. We besloten nog een laatste groet te brengen aan onze beste vriend bij het dierenuitvaartcentrum. 1 woord: TOP. Hij lag heel mooi, net of hij sliep. Het ontvangst en de setting waren heel mooi en sereen. We kregen de tijd om afscheid te nemen. Ook bij het administratieve gedeelte achteraf werden we heel goed geholpen en werden we niet meteen overspoeld met betalingen. Er was heel veel respect naar ons toe. Na een paar dagen zou de crematie plaatsvinden en zouden we hem op vrijdag mogen halen. We hebben een paar keer telefonisch contact gehad hierrond en dat was ook zeer vriendelijk. We werden op de hoogte gehouden van bijna elke stap, en dat voelde goed. Er werd met veel respect omgegaan met onze lieve Macho. Ook bij het halen van de urne weer zeer vriendelijk en warm ontvangen. Er was tijd voor een babbeltje over hoe Macho was en we mochten zelf mee de as in de urne doen. Ik raad iedereen aan die zijn dierbare huisdier verliest hem/haar toe te vertrouwen aan het dierenuitvaartcentrum. Aan iedereen die er mee zorgde dat we op zo’n mooie manier afscheid konden nemen, een welgemeende dankuwel!

Johan van Dongen

5

Onlangs hebben wij afscheid moeten nemen van ons huisdier en willen bij deze Mia en Anja bedanken voor hun deel in het verwerkingsproces. Een luisterend oor en transparante antwoorden op onze vragen, heeft ons enorm geholpen om dit verlies te verwerken. Jaren geleden bij Jora hetzelfde warm gevoel en steun ervaren en je merkt nu een meer zakelijke en onpersoonlijke organisatie nu Jora deel uitmaakt van een grotere organisatie waarbij het verdienmodel de belangrijkste drijfveer zal zijn. Dit proberen Mia en Anja zo goed mogelijk te maskeren. TIP: Op dit moment is er geen verbrandingsoven meer in Roosendaal, waardoor de overleden huisdieren naar Heerlen vervoert moeten worden, wat voor sommige mensen een onaangename verrassing kan zijn.

Gebaseerd op recensies van Google

Openingstijden

 • Maandag
  09:00 ­- 17:30
 • Dinsdag
  09:00 ­- 17:30
 • Woensdag
  09:00 ­- 17:30
 • Donderdag
  09:00 ­- 17:30
 • Vrijdag
  09:00 ­- 17:30
 • Zaterdag
  Gesloten
 • Zondag
  Gesloten