Welkom bij Dierenuitvaartcentrum Rotterdam

Dierenuitvaartcentrum Rotterdam is gevestigd aan de Satijnbloem in Rotterdam.  

Voor vragen kun je telefonisch contact met ons opnemen. Ons team staat je graag te woord om je wensen te bespreken. Je kunt tegenover onze vestiging parkeren.   

Afscheid nemen  

Bij Dierenuitvaartcentrum Rotterdam bieden we de volgende diensten aan: 

Urnen en gedenken 

Je kunt ervoor kiezen om de asresten duurzaam te bewaren in bijvoorbeeld een urn, as-sieraad of beeltenis. Deze worden in vele kleuren, vormen en materialen gemaakt. 

We tonen je graag onze uitgebreide collectie. Wil je meer informatie en alvast kijken naar het aanbod? Klik hier.

Openingstijden  

Naast onze reguliere openingstijden zijn wij iedere werkdag telefonisch bereikbaar tot 21.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 16.00 uur.

Bezoek aan Dierenuitvaartcentrum Rotterdam kan alleen op afspraak, zo kunnen we aan al onze klanten gepaste aandacht geven. Aan diensten na 18.00 uur, in het weekend en op feestdagen zitten extra kosten verbonden, klik hier voor meer informatie. 


Bekijk onze tarieven 

Onze recensies

Amelia Novelli

5

Afgelopen 15 mei moesten we afscheid nemen van onze geliefde Tony, een Labradoodle bijna 10 jaar oud. We hebben telefonisch contact gehad met een dame die vriendelijk en geduldig was, en ons precies vertelde wat we moesten doen, onze hond is thuis ingeslapen, buiten de openingstijden van het dieren crematorium. We hebben een afspraak gemaakt en de volgende dag brachten we Tony om tien uur. We waren opgewacht door een vriendelijke medewerker, Leon, die ons alle ruimte en tijd heeft gegeven om afscheid te nemen van Tony, in een mooie kamer. We kregen alle informatie en alle afspraken die met ons gemaakt zijn waren nagekomen. We kregen Tony zoals belooft, in katoenen zakje, we willen graag elders een urn kopen, en zijn pootafdrukje in een prachtig blikje in hartvorm. Ook een officiële certificaat erbij. De rekening werd per mail gestuurd met een betaaltermijn van 14 dagen, maar we vonden het fijner om die voor het ophalen van Tony te voldoen. Ook kregen we een mooie condoleance kaart namens het team, heel attent. Fijne mensen die begrijpen wat het verlies van een huisdier met mensen doet.

Joke Storm

5

Wij hebben afgelopen dinsdag 9 april zelf onze lieve kat Flipper naar jullie toegebracht. Bedankt voor de goeie service, werd gelijk met ons mee geleefd en of we koffie of thee wilden hebben. Wij konden op ons gemak afscheid nemen van onze lieverd. Woensdag 10 april kreeg ik al telefoon dat Flipper was gecremeerd en hoelaat hij was gecremeerd en konden wij de urn de volgende dag al ophalen. Ik heb zelf gelijk contant afgerekend maar zelfs dat kon ik ook evt pas betalen na factuur als ik had gewild. Vandaag vrijdag de 12e lag er al een mooi kaartje in de bus namens jullie. Echt hele goeie service, nogmaals bedankt Met vriendelijke groet Joke Storm

Katharina Bokx

5

Wij zijn eerst telefonisch heel fijn te woord gestaan door Lis. Op donderdag 26 april hebben wij onze kat Howi zelf naar het crematorium kunnen brengen. Wij zijn heel fijn opgevangen en hebben nog rustig afscheid kunnen nemen. Zijn pootafdruk en zijn as hebben wij op de afgesproken dag kunnen ophalen. Alles zeer verzorgd. Bedankt medewerkers.

Gebaseerd op recensies van Google

Openingstijden

 • Maandag
  09:00 ­- 17:30
 • Dinsdag
  09:00 ­- 17:30
 • Woensdag
  09:00 ­- 17:30
 • Donderdag
  09:00 ­- 17:30
 • Vrijdag
  09:00 ­- 17:30
 • Zaterdag
  Gesloten
 • Zondag
  Gesloten