Welkom bij Dierenuitvaartcentrum Rotterdam

Dierenuitvaartcentrum Rotterdam is gevestigd aan de Satijnbloem in Rotterdam.  

Voor vragen kun je telefonisch contact met ons opnemen. Ons team staat je graag te woord om je wensen te bespreken. Je kunt tegenover onze vestiging parkeren.   

Afscheid nemen  

Bij Dierenuitvaartcentrum Rotterdam bieden we de volgende diensten aan: 

Urnen en gedenken 

Je kunt ervoor kiezen om de asresten duurzaam te bewaren in bijvoorbeeld een urn, as-sieraad of beeltenis. Deze worden in vele kleuren, vormen en materialen gemaakt. 

We tonen je graag onze uitgebreide collectie. Wil je meer informatie en alvast kijken naar het aanbod? Klik hier.

Openingstijden  

Naast onze reguliere openingstijden zijn wij iedere werkdag telefonisch bereikbaar tot 21.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 16.00 uur.

Bezoek aan Dierenuitvaartcentrum Rotterdam kan alleen op afspraak, zo kunnen we aan al onze klanten gepaste aandacht geven. Aan diensten na 18.00 uur, in het weekend en op feestdagen zitten extra kosten verbonden, klik hier voor meer informatie. 


Bekijk onze tarieven 

Onze recensies

Katharina Bokx

5

Wij zijn eerst telefonisch heel fijn te woord gestaan door Lis. Op donderdag 26 april hebben wij onze kat Howi zelf naar het crematorium kunnen brengen. Wij zijn heel fijn opgevangen en hebben nog rustig afscheid kunnen nemen. Zijn pootafdruk en zijn as hebben wij op de afgesproken dag kunnen ophalen. Alles zeer verzorgd. Bedankt medewerkers.

Joke Storm

5

Wij hebben afgelopen dinsdag 9 april zelf onze lieve kat Flipper naar jullie toegebracht. Bedankt voor de goeie service, werd gelijk met ons mee geleefd en of we koffie of thee wilden hebben. Wij konden op ons gemak afscheid nemen van onze lieverd. Woensdag 10 april kreeg ik al telefoon dat Flipper was gecremeerd en hoelaat hij was gecremeerd en konden wij de urn de volgende dag al ophalen. Ik heb zelf gelijk contant afgerekend maar zelfs dat kon ik ook evt pas betalen na factuur als ik had gewild. Vandaag vrijdag de 12e lag er al een mooi kaartje in de bus namens jullie. Echt hele goeie service, nogmaals bedankt Met vriendelijke groet Joke Storm

Anna Klaverdijk

5

Ik ben zeer tevreden over dit crematorium. Vorige week heb ik NINO mijn overleden katertje van bijna 18 gebracht. Werd keurig ontvangen, kreeg koffie aangeboden en ruimte en tijd om rustig afscheid te nemen van mijn lieveling. Vandaag kon ik de as ophalen en werd wederom netjes ontvangen. Mijn complimenten.

Alfons Van Bennekom

5

We zijn zeer warm en hartelijk ontvangen en begeleid door de dames van Majesta na het verlies van onze lieve hond Smooch. Laat de locatie je niet weerhouden om uw dier hier te (laten) brengen. Binnen is er een prachtige rouwkamer waar ze onze hond zeer mooi en vol liefde hadden opgebaard. We kregen op deze manier de tijd en ruimte om voor altijd afscheid te nemen.

Gebaseerd op recensies van Google

Openingstijden

 • Maandag
  09:00 ­- 17:30
 • Dinsdag
  09:00 ­- 17:30
 • Woensdag
  09:00 ­- 17:30
 • Donderdag
  09:00 ­- 17:30
 • Vrijdag
  09:00 ­- 17:30
 • Zaterdag
  Gesloten
 • Zondag
  Gesloten