Vandaag: 09:00 ­- 17:30

Welkom bij Dierenuitvaartcentrum Smilde 

Dierenuitvaartcentrum Smilde is gevestigd in een prachtige, landelijke locatie aan de Leemdijk 2-EOns dierenuitvaartcentrum biedt verschillende opties om een crematie te kiezen die niet alleen bij jou en jouw huisdier past, maar ook bij het budget dat je in gedachten hebt. 

Afscheid nemen  

Bij Dierenuitvaartcentrum Smilde bieden we de volgende diensten aan: 

Urnen en gedenken 

Je kunt ervoor kiezen om de asresten duurzaam te bewaren in bijvoorbeeld een urn, as-sieraad of beeltenis. Deze worden in vele kleuren, vormen en materialen gemaakt. 

We tonen je graag onze uitgebreide collectie. Wil je meer informatie en alvast kijken naar het aanbod? Klik hier.

Openingstijden  

Naast onze reguliere openingstijden zijn wij iedere dag -ook in het weekend- telefonisch bereikbaar tot 21.00 uur.

Bezoek aan Dierenuitvaartcentrum Smilde kan alleen op afspraak, zo kunnen we aan al onze klanten gepaste aandacht geven. Aan diensten na 18.00 uur, in het weekend en op feestdagen zitten extra kosten verbonden, klik hier voor meer informatie. 


Bekijk onze tarieven 

Onze recensies

Johannah Elzinga

5

Ik heb mijn beste vriendin khita van 14 jaar verloren aan de gevolgen van kanker Ik heb haar bij Jamista laten cremeren individueel en een afdruk van haar voetje laten maken . Ik heb een geweldige ervaring van hun gekregen zoveel liefde en aandacht voor mijn khita en zo goede begeleiding van hun ik kreeg een prachtige kaart met daarop de tekst de tijd van crèmatie en heel veel liefde en respect behandeld en mijn beste vriend SKY van 16 jaar is vlak na khita gestorvenv ook mijn engel van mijn vriend SKY is ook heel erg mooi en zo verschrikkelijk lief met respect behandeld en Ik ben met zoveel liefde en respect behandeld en op de hoogte gehouden door Jamista ik vind hun geweldig zo goed en oprecht ik raad iedereen aan om uw huisdier uw gezinslid bij hun te brengen u kunt geen betere plek vinden met zoveel steun en respect voor uw huisdier dankjewel voor alles wat jullie voor mij en mijn beste vrienden hebben gedaan. Geweldig. Dankjewel lieve mensen jullie zijn de beste.

Openingstijden

 • Maandag
  09:00 ­- 17:30
 • Dinsdag
  Gesloten
 • Woensdag
  09:00 ­- 17:30
 • Donderdag
  Gesloten
 • Vrijdag
  09:00 ­- 17:30
 • Zaterdag
  Gesloten
 • Zondag
  Gesloten