Vandaag: 09:00 ­- 17:30

Welkom bij Dierenuitvaartcentrum Uden

Ons uitvaartcentrum is gevestigd aan de Hockeyweg 4 in Uden. Het team van locatiemanager Walda zorgt voor respectvol afscheid en doet recht aan de liefde voor jouw huisdier en de emoties die het verlies met zich meebrengt.  

Afscheid nemen  

Bij Dierenuitvaartcentrum Uden bieden we de volgende diensten aan: 

Urnen en gedenken 

Je kunt ervoor kiezen om de asresten duurzaam te bewaren in bijvoorbeeld een urn, as-sieraad of beeltenis. Deze worden in vele kleuren, vormen en materialen gemaakt. 

We tonen je graag onze uitgebreide collectie. Wil je meer informatie en alvast kijken naar het aanbod? Klik hier.

Openingstijden  

Naast onze reguliere openingstijden zijn wij iedere werkdag, behalve de donderdag, telefonisch bereikbaar tot 21.00 uur en in het weekend van 09.00 tot 16.00 uur.

Bezoek aan Dierenuitvaartcentrum Uden kan alleen op afspraak, zo kunnen we aan al onze klanten gepaste aandacht geven. Aan diensten na 18.00 uur, in het weekend en op feestdagen zitten extra kosten verbonden, klik hier voor meer informatie. 


Bekijk onze tarieven 

Onze recensies

Joyce Pardoel

5

Dit is helaas voor ons de 4e keer in 2 jaar tijd dat we hier mogen komen en je wordt er zo lief ontvangen. Je krijgt alle tijd om afscheid te nemen van je hondenkindje dit geval onze Layka*. Niets is teveel en er wordt ook gedacht als je even financieel moeilijk zit. Ik ben dankbaar voor dat geweldig team .

Shanna van der Linden

5

Na het verlies van onze Zoë zijn we heel vriendelijk en warm ontvangen door Walda. Zij gaf ons alle tijd en ruimte om op een liefdevolle manier afscheid te nemen en al onze wensen te bespreken. Ik kan alleen maar dankbaar terugkijken op ons bezoek. Hartelijk bedankt!

Karin Scheepers

5

Na het overlijden van ons hondje, zijn we hier erg fijn geholpen. Zeer vriendelijk, medelevend en kundig personeel. We hebben het verlies mooi af kunnen sluiten dankzij dierenuitvaartcentrum Uden.Zeker aan te raden.

Melanie Schuurman

5

Dierencrematorium Uden - Individuele crematie Shih Tzu - Fijn & duidelijk telefonisch contact. Warm ontvangen, bij zowel brengen en ophalen. Goed gevoel bij hen. Leuke Urn uitgekozen. Lieve kaart ontvangen & pootafdrukjes met haar lokjes. Zeer fijne bijdrage aan waardig afscheid

Gebaseerd op recensies van Google

Openingstijden

 • Maandag
  09:00 ­- 17:30
 • Dinsdag
  09:00 ­- 17:30
 • Woensdag
  09:00 ­- 17:30
 • Donderdag
  09:00 ­- 17:30
 • Vrijdag
  09:00 ­- 17:30
 • Zaterdag
  Gesloten
 • Zondag
  Gesloten