Werkzaamheden Oude Roderweg

Momenteel vinden er werkzaamheden aan de Oude Roderweg. Hierdoor is de Oude Roderweg tijdelijk ingericht als eenrichtingsverkeer.

Wij zijn wel gewoon bereikbaar. Als u vanuit de snelweg komt kunt u de omleidingsborden A volgen.

Onze excuses voor het ongemak!!
 
Team Dierencrematorium Parkstad

Welkom bij Dierenuitvaartcentrum Parkstad Heerlen 

We helpen je  graag bij een waardig afscheid van jouw huisdier of paard 

Huisdieren en paarden 

Parkstad Heerlen vormt samen met paardencrematorium in Beek het grootste en meest moderne dierencrematorium in Limburg. We helpen je graag bij het organiseren van een waardig afscheid. 

Op deze pagina lees je alles over crematies voor huisdieren, benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven voor paarden? Klik hier.

Afscheid nemen  

Bij Dierenuitvaartcentrum Heerlen bieden we de volgende diensten aan: 

Urnen en gedenken 

Je kunt ervoor kiezen om de asresten duurzaam te bewaren in bijvoorbeeld een urn, as-sieraad of beeltenis. Deze worden in vele kleuren, vormen en materialen gemaakt. 

We tonen je graag onze uitgebreide collectie. Wil je meer informatie en alvast kijken naar het aanbod? Klik hier.

Openingstijden  

Naast onze reguliere openingstijden zijn wij iedere dag -ook in het weekend- telefonisch bereikbaar tot 21.00 uur.

Een bezoek aan Dierenuitvaartcentrum Parkstad Heerlen kan alleen op afspraak, zo kunnen we aan al onze klanten gepaste aandacht geven. Aan diensten na 18.00 uur, in het weekend en op feestdagen zitten extra kosten verbonden, klik hier voor meer informatie. 


Bekijk onze tarieven 

Onze recensies

Marlies Heerings-Verkissen

5

❤️Onze mooie lieveling Yoshi❤️ 05-06-2009🌟 02-07-2024💫 ❤️Voor altijd in ons Hart❤️ Nadat onze mooie lieveling Yoshi❤️ In 3 maanden tijd steeds zieker werdt, omdat hij een snelwerkende schildklier en tumor had😢🙏🏻 2 juli 2024 moesten wij met héél véél verdriet en pijn in ons hart de moeilijkste keuze maken😢🙏🏻 De dierenarts en zijn team hebben onze mooie lieveling Yoshi ❤️met respect en liefdevol dierwaardig geholpen en verzorgd. En ons met begrip en respect gesteund. Wij zijn ook door het dierencrematorium team met respect en menswaardigheid bejegend en onze mooie lieveling is met respect en dierwaardigheid verzorgd zodat wij een waardig afscheid van onze mooie lieverd konden nemen❤️🙏🏻 Het gemis en verdriet is en blijft zéér moeilijk… Respect voor het dierencrematorium. Ze hebben in deze moeilijke tijd ons met respect en begrip gesteund. Nu is onze mooie lieveling Yoshi ❤️ weer thuis gekomen❤️ Met respect en dank aan het team van het dierencrematorium te Heerlen🌸

Wesley Wesley

5

21-06-2024 hier de overleden kat van mijn zus mogen ophalen. Wat een mooie locatie om een waardig afscheid te mogen nemen van je trouwe huisdier, de Mevrouw die ons hielp stond ons goed te woord, liet ons in alle rust een Urn uitzoeken, het voelde zeer vertrouwd aan om te weten dat de kat haar laatste moment, zo goed behandeld is bij Dierenuitvaartcentrum Parkstad Heerlen. Bedankt!

Jose Vroomen

5

Op 13 maart 2024 moesten we onze lieve Senna laten gaan. Wederom kozen we voor jullie omdat we een hele fijne ervaring met jullie hadden na de crematie van onze lieve Chloë en Broes. Op 14 maart hebben we haar gebracht en op 15 maart werd ze alleen gecremeerd. Ook de afhandeling van de as is heel fijn gegaan. Onze reactie komt nu pas omdat ik het heel lang niet aan kon. Heel erg bedankt hiervoor.

Gebaseerd op recensies van Google

Openingstijden

 • Maandag
  09:00 ­- 17:00
 • Dinsdag
  09:00 ­- 17:00
 • Woensdag
  09:00 ­- 17:00
 • Donderdag
  09:00 ­- 17:00
 • Vrijdag
  09:00 ­- 17:00
 • Zaterdag
  10:00 ­- 15:00
 • Zondag
  Gesloten