Werkzaamheden Oude Roderweg

Momenteel vinden er werkzaamheden aan de Oude Roderweg. Hierdoor is de Oude Roderweg tijdelijk ingericht als eenrichtingsverkeer.

Wij zijn wel gewoon bereikbaar. Als u vanuit de snelweg komt kunt u de omleidingsborden A volgen.

Onze excuses voor het ongemak!!
 
Team Dierencrematorium Parkstad

Welkom bij Dierenuitvaartcentrum Parkstad Heerlen 

We helpen je  graag bij een waardig afscheid van jouw huisdier of paard 

Huisdieren en paarden 

Parkstad Heerlen vormt samen met paardencrematorium in Beek het grootste en meest moderne dierencrematorium in Limburg. We helpen je graag bij het organiseren van een waardig afscheid. 

Op deze pagina lees je alles over crematies voor huisdieren, benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven voor paarden? Klik hier.

Afscheid nemen  

Bij Dierenuitvaartcentrum Heerlen bieden we de volgende diensten aan: 

Urnen en gedenken 

Je kunt ervoor kiezen om de asresten duurzaam te bewaren in bijvoorbeeld een urn, as-sieraad of beeltenis. Deze worden in vele kleuren, vormen en materialen gemaakt. 

We tonen je graag onze uitgebreide collectie. Wil je meer informatie en alvast kijken naar het aanbod? Klik hier.

Openingstijden  

Naast onze reguliere openingstijden zijn wij iedere dag -ook in het weekend- telefonisch bereikbaar tot 21.00 uur.

Een bezoek aan Dierenuitvaartcentrum Parkstad Heerlen kan alleen op afspraak, zo kunnen we aan al onze klanten gepaste aandacht geven. Aan diensten na 18.00 uur, in het weekend en op feestdagen zitten extra kosten verbonden, klik hier voor meer informatie. 


Bekijk onze tarieven 

Onze recensies

Nicole Sinkiewicz

5

Onlangs werd de kat van mijn Kinderen hier naar toe gebracht op aanraden van dierenarts praktijk Op den Dries in Sittard. En ze hadden de opbaring werkelijk geweldig en zeer respectvol gedaan, zelfs met een (kunst)bloemetje erbij Dankjewel voor alle goede zorgen om Simba. Jullie verdienen een dikke 10!!

jolanda stevelmans

5

Helaas onze hond naar jullie toe moeten brengen toen ze thuis is gestorven.Maar jullie hebben ons goed opgevangen en we konden uitgebreid afscheid nemen van ons zo geliefde sunny.Na het weer ophalen van haar ook wederom goed opgevangen en dit alles was voor ons een hele troost.Dank daarvoor.jullie zijn een goed en medeleven bedrijf.Jullie gaan goed om met het verdriet van andere.Jolanda Stevelmans. Sunny geb 05-12-2011 Sterfdatum:16-04-2024

Gebaseerd op recensies van Google

Openingstijden

 • Maandag
  09:00 ­- 17:00
 • Dinsdag
  09:00 ­- 17:00
 • Woensdag
  09:00 ­- 17:00
 • Donderdag
  09:00 ­- 17:00
 • Vrijdag
  09:00 ­- 17:00
 • Zaterdag
  10:00 ­- 15:00
 • Zondag
  Gesloten