Welkom bij Dierenuitvaartcentrum Parkstad Heerlen 

We helpen je  graag bij een waardig afscheid van jouw huisdier of paard 

Huisdieren en paarden 

Parkstad Heerlen vormt samen met paardencrematorium in Beek het grootste en meest moderne dierencrematorium in Limburg. We helpen je graag bij het organiseren van een waardig afscheid. 

Op deze pagina lees je alles over crematies voor huisdieren, benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven voor paarden? Klik hier.

Afscheid nemen  

Bij Dierenuitvaartcentrum Heerlen bieden we de volgende diensten aan: 

Urnen en gedenken 

Je kunt ervoor kiezen om de asresten duurzaam te bewaren in bijvoorbeeld een urn, as-sieraad of beeltenis. Deze worden in vele kleuren, vormen en materialen gemaakt. 

We tonen je graag onze uitgebreide collectie. Wil je meer informatie en alvast kijken naar het aanbod? Klik hier.

Openingstijden  

Naast onze reguliere openingstijden zijn wij iedere dag -ook in het weekend- telefonisch bereikbaar tot 21.00 uur.

Een bezoek aan Dierenuitvaartcentrum Parkstad Heerlen kan alleen op afspraak, zo kunnen we aan al onze klanten gepaste aandacht geven. Aan diensten na 18.00 uur, in het weekend en op feestdagen zitten extra kosten verbonden, klik hier voor meer informatie. 


Bekijk onze tarieven 

Onze recensies

Nicole Sinkiewicz

5

Onlangs werd de kat van mijn Kinderen hier naar toe gebracht op aanraden van dierenarts praktijk Op den Dries in Sittard. En ze hadden de opbaring werkelijk geweldig en zeer respectvol gedaan, zelfs met een (kunst)bloemetje erbij Dankjewel voor alle goede zorgen om Simba. Jullie verdienen een dikke 10!!

Natalie Onink

5

Ik wil ieder nogmaals bedanken voor jullie medeleven jullie hebben ons zo goed ontvangen en beglijd met deze zware dag en ook er na nog maals bedankt voor alles

Desiree Kersgens

5

Met pijn in ons hart moesten wij onze geliefde hond laten inslapen. We wouden haar eerst zelf begraven maar zijn wij toch van onze gedachten veranderd. We konden binnen 2 uur onze hond brengen en we werden heel netjes ontvangen. Toen we haar uit de auto haalde werdt ze op een mooi karretje gelegd. Dat gaf ons een goed gevoel. Nu werd ze teminste nog waardig behandeld. We konden haar de volgende dag al ophalen! Hele lieve en vriendelijk personeel. Ik zou het zeker aanraden om hier heen tegaan. Dank jullie wel voor de goede zorgen

Kendra Mast

5

Gisteren hebben we onze Lizzy weer op kunnen halen, nadat we haar vorige week met heel veel verdriet over de regenboogbrug hebben laten gaan. We zijn vriendelijk ontvangen, waar ze in een mooie rustige ruimte kwam te liggen en we rustig afscheid mochten nemen. We werden ook netjes gebeld vlak voor haar crematie. En ook het ophalen van Lizzy gebeurde in alle rust. Bedankt dat jullie het hebben mogelijk gemaakt ons lieve meisje zo'n waardig afscheid te geven.

Gebaseerd op recensies van Google

Openingstijden

 • Maandag
  09:00 ­- 17:00
 • Dinsdag
  09:00 ­- 17:00
 • Woensdag
  09:00 ­- 17:00
 • Donderdag
  09:00 ­- 17:00
 • Vrijdag
  09:00 ­- 17:00
 • Zaterdag
  10:00 ­- 15:00
 • Zondag
  Gesloten