Mogelijkheden

Navigeer naar:
 Home - Tarieven - Transportkosten - Vervoer 

Wij voeren individuele paardencrematies uit.

Bij een individuele crematie blijft de as van jouw paard bewaard en wordt naderhand in een ashouder gedaan. Hierbij heb je verschillende keuzes.

 • Je kunt de as in een plastic container ontvangen. Dan kun je de as zelf verstrooien op een plek die voor jou en jouw paard een speciale betekenis heeft.
 • Wanneer je een blijvende herinnering van jouw dier wenst, kan de as in een urn of in een speciale as kist worden bijgezet. We voeren een uitgebreide collectie urnen en as-kisten of -manden waaruit je kunt kiezen. Klik hier voor het aanbod.
 • Of je kiest voor as sieraden zoals een as hanger of gedenkbeeldje (klein met een uitsparing voor de as). In een as hanger wordt een beetje as gedaan en zo draag je altijd een stukje van jouw geliefde paard bij je.

Weet je het niet helemaal zeker of heb je nog vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij nemen de tijd om je te adviseren of je komt vrijblijvend eens langs.

Onze recensies

Valerie Delnoye

5

Zo dankbaar voor de geweldige medewerkers van Paardencrematorium Limburg, die met zoveel respect, voor zowel dier als eigenaar, zorgden voor een mooi afscheid van mijn liefste Gimli. In het telefonisch contact en de mails niets dan begrip en medeleven. Het ophalen verliep ook prachtig, speciale dank aan de chauffeur, die dit zo kalm, rustig en respectvol deed. Vandaag hebben we Gimli opgehaald en wederom werden we ontvangen met respect en medeleven. Ik denk dat veel mensen onderschatten wat de invloed van zoiets is op het hele proces, maar bij Paardencrematorium Limburg weten ze dit heel goed. Nogmaals ontzettend bedankt voor de goede zorgen, jullie hebben mijn Gimli een waardig afscheid gegeven ❤

Manon

5

De dag van het overlijden van mijn paard was het bijzonder druk bij de Paarden crematoriums. Toch heeft Paarden crematorium Limburg alles op alles gezet om mijn wens in vervulling te laten gaan om mijn lieve merrie een waardige crematie te geven! Ik ben hier zo dankbaar voor, ik kan dat niet vaak genoeg zeggen of benoemen. Hoe ver hun gaan om goede service te leveren laat mij sprakeloos en verwarmd van medeleven. Nogmaals dank, ik kan iedereen maar dan ook iedereen aanraden dat als je op dit punt komt je echt zou kiezen voor Paardencrematorium Limburg. Mijn eeuwige dank!

Daisy Coppens

5

Vanaf het eerste contact dat ik met mijnheer van praag van paardencrematorium Limburg heb gehad wist ik dat Jane met enorm veel liefde en professionalisme ging vertrekken. Ik zal nooit vergeten dat jouw eerste woorden waren : enige deelneming en veel sterkte voor dit verlies. Ik voelde me onmiddelijk begrepen, geluisterd en gerust gesteld. Om het moment zelf was ik compleet verloren maar dankzij jullie werd ik geholpen en op de juiste weg gewezen om alles correct te doen met antwoord op al mijn vragen. Ik wist dat Jane geen nummer ging zijn maar met respect behandeld ging worden. Paardencrematorium is voor mij een aanrader. Ze zijn om te beginnen lief, vriendelijk en ook gevoelig met het verlies van onze dieren. Ik werd op elk moment op de hoogte gebracht wat er precies met mijn paard gebeurde en daarvoor chapeau ik ben jullie echt dankbaar. Alles verliep ook volgens mijn wensen. voor het urne en assieraad te kiezen hadden ze geduld en waren hulpzaam. Nog hartelijk dank voor alles. Ik weet dat Jane mooi en met tactvol mocht vertrekken dankzij jullie !

jean-marie Schram

5

Het overlijden van onze Shetlander Ollie had een zware impact op ons gezinnetje ... Dankzij jullie professionele houding met oog voor respect naar het overleden dier, jullie zachte aanpak naar onze kinderen, jullie hartelijk ontvangst konden we vandaag in alle rust afscheid nemen van Ollie. Vanaf het eerste contact voelde ik dat ik bij de juiste mensen zat, en dat was steunend. Bedankt voor al wat jullie voor ons gedaan hebben. Het mooist van al vond ik dat er zelfs na ons vertrek nog door jullie werd geïnformeerd of we goed waren thuisgekomen, hoe het met de kinderen was en of alles naar wens was verlopen... Mijn oprechte dank aan gans het team.

Gebaseerd op recensies van Google

Openingstijden

 • Maandag
  09:00 ­- 17:00
 • Dinsdag
  09:00 ­- 17:00
 • Woensdag
  09:00 ­- 17:00
 • Donderdag
  09:00 ­- 17:00
 • Vrijdag
  09:00 ­- 17:00
 • Zaterdag
  10:00 ­- 15:00
 • Zondag
  Gesloten